Menu

Vakantie- en/of Flexmedewerker 2019

Maak het verschil als begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking. De zorg die jij biedt gaat verder dan ondersteunen bij dagelijkse levensbehoeften. Een vertrouwde, veilige omgeving is essentieel voor onze cliënten. Om jouw werkwijze perfect af te stemmen, leer je ze daarom persoonlijk kennen. Je voelt aan hoe de cliënt in zijn vel zit en wat hij nodig heeft. 

Dit doe je op een dag

Jouw werktijden wisselen. Daardoor is geen dag hetzelfde. Bij een ochtenddienst help je vanaf 07:00 uur bij het opstaan, douchen en aankleden. Zo gaan de cliënten op tijd naar dagbesteding of werk. Een middagdienst vanaf 15:30 uur focust juist meer op het afsluiten van de dag. Er is ruimte voor ontspanning, je verzorgt het avondeten en bereidt het avondprogramma voor. Hierbij houd je continu rekening met de persoonlijke voorkeuren van onze cliënten. 


Jouw functie

  • Uren in overleg 
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.676,- en € 2.675,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Er is bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid om je contract te verlengen tot onbepaalde tijd 
  • Als flexmedewerker wordt je ingezet bij roosterverstoringen. 
  • We zoeken medewerkers in de regio’s Biezenmortel en Oosterhout.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 'Ik vlieg overal in en spring overal bij en naast mijn voltijd studie worden mij enorm veel kansen geboden hier'Dit verwachten wij van jouMet passie en plezier vertaal jij Prisma’s visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.


Relevante eisen

Je bent bezig met een opleiding gericht op werken in de gehandicaptenzorg, bijvoorbeeld MMZ, verzorgende IG, verpleegkunde, SPH of hebt deze afgerond. 

Ben je nu al stagiaire en wil je graag meer betekenen dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren! 

Je bent minimaal 3 weken aaneengesloten beschikbaar tussen 1 juni en 1 september.


Klinkt geld verdienen, werkervaring opdoen en werken wanneer het jou uitkomt gedurende je zorgopleiding jou als muziek in je oren?

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.