Menu

Teamleider Regio Breda - Bergen op Zoom

Locatie: Breda - Bergen op Zoom

Ben jij die netwerker en verbinder? 

Een ondernemer die het beste functioneert binnen een team. Een leidinggevende die gemakkelijk beweegt binnen eigentijdse normen en waarden. Ben jij een netwerker en een verbinder? Dan ben jij de juiste teamleider voor verschillende locaties in de regio Breda - Bergen op Zoom.

Dit doe je op een dag

Als teamleider geef je operationeel leiding aan medewerkers van meerdere woon- en/of dagbestedingslocaties in de lokaliteit Breda en omgeving. Dit kunnen zowel reguliere woonvoorzieningen, maar ook particuliere wooninitiatieven van ons label Fittin zijn. 
Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening, het budget en een efficiënte bedrijfsvoering. Samen met collega teamleiders en externe partijen zorg je voor een optimaal zorgproces. Je weet van aanpakken en in je werkwijze worden de zachte waarden van de zorg op een uitstekende wijze gecombineerd met noodzakelijke vormen van zakelijkheid.
Je levert een belangrijke bijdrage in de doorontwikkeling van de lokale samenwerking in deze gemeente.

Jouw functie

  • Voor minimaal 32 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2675,- en € 3948,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid. 


Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 
“Bij Prisma draai je niet op routine, maar is er ruimte en tijd voor echt contact met de cliënt en collega’s.”Dit verwachten wij van jouJij werkt professioneel met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je geeft professionele feedback aan teams en collega’s. Je kent de doelgroep en weet de visie op zorg te vertalen naar de praktijk. Je bent een netwerker en weet verbinding te maken met externe samenwerkingspartners. Innovatief, zelfstandig, besluitvaardig, resultaatgericht en ondernemend kun jij jouw rol als teamleider vorm geven. Je participeert twee maal per jaar in de bereikbaarheidsdienst.  

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in zorgmanagement 
  • Je bezit de vaardigheid om op een coachende manier leiding te geven
  • Je weet onze kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar te maken in de praktijk.
  • Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van den Hombergh, manager zorg en expertise,  te bereiken op telefoonnummer 06-20002084. 


Deze vacature sluit op 16 december 2019. 


Klik hier voor al onze vacatures 

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.