Teamleider hospitality

Begin 2019 is onze nieuwe website “wij zijn Prisma, wie ben jij?” gelanceerd. Deze nieuwe website straalt in alles uit dat wij een organisatie zijn waar ‘contact’, ‘echte interesse in wie jij bent’ en ‘welkom zijn’ centraal staat. Onze visie is dat elke medewerker een belangrijke schakel is en bijdraagt aan de ideale klantreis. 

Kun jij de vertaling van deze visie en werkprocessen verder optimaliseren binnen het centraal kantoor, zodat we intern waarmaken wat we extern beloven, en leiding geven aan het Hospitality team? 

Dan ben jij de Teamleider waar we naar op zoek zijn!

Dit doe je op een dag

Als Teamleider hospitality geef je operationeel leiding aan managementassistenten, medewerkers secretariaat, gastvrouwen en telefonisten. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening, het budget en een efficiënte bedrijfsvoering. Samen met collega’s Klant en Markt en andere interne stakeholders zorg je voor optimalisering van het dienstverleningsconcept en daaraan gekoppelde klantgerichtheid. Met jouw ervaring en kennis ben je van toegevoegde waarde voor de teams.

Jouw functie

 • Voor minimaal 28 uur per week
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg in FWG 55. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2675,- en € 3948,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring. 
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. 
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. Klantvriendelijkheid zit in je genen en je hebt het talent om een veranderopdracht op passende wijze aan te sturen. Vanuit flexibel leiderschap kun jij de visie van Prisma vorm geven. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.

Relevante eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en ervaring in verandermanagement
 • Je hebt leidinggevende ervaring en kan omgaan met tegengestelde belangen  
 • Je bezit de vaardigheid om op een coachende manier leiding te geven
 • Je hebt een duidelijke visie en weet de verbinding te maken richting de praktijk
 • Je bent innovatief, zelfstandig, besluitvaardig, resultaatgericht en ondernemend
 • Je weet onze kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar te maken in de praktijk.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor woensdag 24 april (ochtend) en maandag 29 april (middag).

Sluitingsdatum is 17 april 2019.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.

Informatie over deze vacature (wil je direct solliciteren gebruik dan de button 'solliciteren' rechts bovenaan deze pagina):