Menu

SKJ medewerker Regio Oosterhout

Locatie: Oosterhout

Ben jij onze nieuwe collega die geniet van kleine successen en die het geduld heeft om resultaat te bereiken in de meest uiteenlopende, complexe situaties? 
Wegens uitbreiding van het Makker team zoeken wij een gezinsbegeleider met SKJ registratie.

Makker is een label van Prisma. Als ambulant begeleider help jij, zonder te oordelen, onze cliënten om het beste uit zichzelf te halen. Je begeleidt op basis van gelijkwaardigheid, bent oplossingsgericht en biedt een vangnet waarop de cliënt altijd terug kan vallen. Kortom: je bent iemand die er af en toe altijd is.

Dit doe je op een dag

Als ambulant gezinsbegeleider durf je in je ondersteuning aan zelfreflectie te doen en probeer je zo objectief mogelijk in kaart te brengen of hetgeen je ziet, voldoet aan goed “genoeg” ouderschap. Ondersteunen betekent niet dat je de opvoeding geheel overneemt, maar dat je oplossingsgericht kijkt en creatief met het gezin en collega's meedenkt over mogelijkheden om het gezin in hun eigen kracht te zetten. Van nature coördineer je op een enthousiaste manier vanuit de wensen en behoeften van het gezin. 

Het gezin wordt ondersteund op afspraak, in de eigen woonomgeving in de wijk. Als ambulant gezinsbegeleider besef je dat regie en verantwoordelijkheid wordt gedragen door ouders of eventueel gezinsvoogden. Bij de gezinnen is er sprake van uiteenlopende hulpvragen en een complexe zorgvraag. 

Als gezinsbegeleider zie je erop toe dat de kwaliteit en de continuïteit van ondersteuning gewaarborgd is. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van de ondersteuningsvragen die je kort, bondig en resultaatgericht weet te formuleren in het gezinsplan. Je zorgt er op eigen initiatief voor dat dit plan tijdig besproken wordt in de keten en met de gemeente, zodat de ondersteuning en de financieringsstroom gecontinueerd kan worden. Omdat je nauw samenwerkt met andere ambulante collega’s kan je naast je gezinnen ook gevraagd worden om in WMO casussen te werken. 

Met jouw kennis en ervaring kun je collega’s coachen en in hun kracht zetten.

Jouw functie

 • Alles is bespreekbaar tot een max. van 36 uur per week.    
 • In eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren krijg je een contract voor onbepaalde tijd.    
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 3.084,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.    
 • Vakantie uren en PBL uren, waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.     
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.    
 • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Je komt te werken in een enthousiast, deskundig en bevlogen team, bestaande uit collega’s van het ambulante team, een teamleider en externe partners. 

Bij Makker, onderdeel van Prisma, geven we je een werkomgeving met veel vrijheid. Je krijgt het vertrouwen en de ruimte om maatwerk voor de klant op jouw eigen manier vorm te geven. Daarnaast ondersteunen we je volop bij het vormgeven van jouw loopbaan. We investeren in jouw ontwikkeling en besteden aandacht aan jouw vitaliteit. 


“Je geeft cliënten het zelfvertrouwen en de handvatten om zaken uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk op te pakken”


Dit verwachten wij van jouJe bent optimistisch, eerlijk en oplossingsgericht. Initiatiefrijk en proactief weet je met jouw systemische expertise het gezin te inspireren. Je laat een cliënt de regie nemen over zijn eigen leven. Ook als dit niet strookt met jouw eigen normen en waarden. Met open vizier ga jij elke situatie tegemoet, ook als dit betekent dat je jouw eigen handelen onder de loep moet nemen. De balans tussen privé en werk vind jij van nature, ondanks dat cliënten jou ook wel eens ‘storen’ in jouw vrije tijd.

Relevante eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en hebt een SKJ registratie.    
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring gericht op deze doelgroep en in complexe gezins-ondersteuningsvragen.     
 • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.    
 • Je bent beschikbaar in het werkgebied Noord-Brabant, waarbij we je inzetten op maximaal 30 minuten reisafstand vanaf je woonplaats.     
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Hilderink 06-29081923. 

Deze vacature sluit op 02-01-2020. 


Voor alle vacatures klik hier


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.