Menu

Persoonlijk ondersteuner EVB

Werken met een ernstig verstandelijk beperkte (EVB) doelgroep draait om luisteren, voelen, kijken en ervaren. Geen cliënt is hetzelfde en de klachten lopen uiteen. Jij schakelt snel tussen zorgvragen en voelt precies aan wat bewoners nodig hebben. Of het nu gaat om begeleiding of verzorging. Als persoonlijk ondersteuner ben je daarnaast verantwoordelijk voor de coördinatie van het cliëntplan. Je onderhoudt hierbij contact met zowel het netwerk als jouw collega’s.

Dit doe je op een dag

Het grootste gedeelte van jouw tijd begeleid en verzorg jij de doelgroep. Hierbij is het essentieel om goed te letten op hun lichaamstaal, want veel van de cliënten kunnen zich niet in woorden uiten. Om erachter te komen wat een cliënt wil, maak jij ruimte voor één op één contact. Jouw tijd deel je flexibel in. Zo is er ruimte om je tussendoor bezig te houden met het cliëntplan. 

Jouw functie

  • Voor 18-32 uur per week.
  • In eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 2.807,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantieuren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid. 

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. “ Je leert cliënten kennen. Zo zie je op den duur aan hun gezicht wat ze ergens van vinden en is er meer contact dan je op het eerste oog voor mogelijk hield.” Dit verwachten wij van jouJij bent een meester in plannen en organiseren, maar je bent flexibel als zaken anders lopen dan gepland. Naar cliënten straal jij rust uit. Je bent positief ingesteld en je hebt het geduld om kleine stappen te maken. Zo bevorder jij hun zelfredzaamheid. Je kent jezelf, bent empathisch en hebt geen problemen om je kwetsbaar op te stellen. Samenwerken is jouw tweede natuur. Probleemloos enthousiasmeer jij anderen en je staat open voor feedback. 
Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Zorg en Welzijn. Ook verwachten wij dat je werkervaring hebt opgedaan als begeleider.
  • Je werkt op onregelmatige tijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.
  • Je bent beschikbaar  regio Oosterhout/Dongen, Waalwijk/Den Bosch of Tilburg

Wil jij de best mogelijke zorg verlenen aan onze cliënten? Stuur ons dan jouw motivatie.