Menu

Persoonlijk begeleider dr Kuyperstraat Breda

Locatie: Breda

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige persoonlijk begeleider die weet wat eigen regie betekent en een echte verbinder is! 

Op de dr Kuyperstraat in Breda wonen 13 bewoners met een lichamelijke en/of een licht verstandelijke beperking variërend in de leeftijd tussen 24 en 45 jaar. De appartement staan verspreid over de straat en je levert achter iedere voordeur andere zorg. Het accent van de ondersteuning is gericht op begeleiding en beperkte ADL ondersteuning. De bewoners hebben een grote mate van eigen regie en beslissen graag mee over de dagelijkse gang van zaken.  Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk voor dit fijne en warme gevoel. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Dit doe je op een dag

Als persoonlijk begeleider niveau 4 zorg jij dat de dagelijkse gang van zaken in het wooninitiatief op rolletjes loopt. Goede communicatie met de bewoner en diens ouders is hierbij essentieel. Je onderzoekt samen hoe de cliënt zichzelf kan zijn, talenten benut en dromen verwezenlijkt. De uitvoering van dit ondersteuningsplan is jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de (assistent) begeleiders hierbij effectief aan en evalueert het zorgplan regelmatig. 

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract. 
 • Voor 24-28 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten. 
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.898,- en max € 2.807,- zal zijn. 
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.    
“ik vind het een leuke uitdaging met bewoners waarbij vele mooie gesprekken plaatsvinden over de dingen van de dag waar iedereen in het leven mee te maken kan krijgen”Dit verwachten wij van jou


Met plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen. 


Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 4 en enige jaren relevante werkervaring. 
 • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten. 
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk. 
 • Je staat achter het concept ouderinitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren. 
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Adrie Verschuren via 06-55133412.  

Deze vacature staat open tot 1 november 2019. 


Voor alle vacatures klik hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.