Opleidingsadviseur


Solliciteer als Opleidingsadviseur 

Jij bent de schakel in de optimalisatie van ons leerklimaat en ontwikkelprogramma in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor opleidingen, ontwikkeling en diverse vormen van deskundigheidsbevordering van onze medewerkers. 

Word jij enthousiast om met ons te bouwen aan het leerklimaat en het ontwikkelprogramma van Prisma? Kan jij ervoor zorgen dat de faciliteiten voor onze professionals er zijn om goed te worden opgeleid, deskundig en bekwaam te blijven op de werkplek? 

Je werkt zelfstandig, bent een teamplayer, adequaat en neemt zelf initiatief. Ga jij graag een uitdaging aan en ben je bereid je schouders eronder te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!


Dit doe je op een dag

Je start de dag met koffie of thee en begint enthousiast aan een mooie werkdag. Je ondersteunt de beleidsadviseur HRM Opleiden en Ontwikkelen bij beleidsontwikkeling en voert zelfstandig projecten uit. Iedere dag is anders en vanuit eigen initiatief werk je samen en leg je verbindingen. 

Je evalueert het scholingsprogramma en doet voorstellen mbt de doorontwikkeling. Je hebt een signalerende functie binnen de organisatie op diverse lagen. Je ontwikkelt specifieke opleidings- en trainingsprogramma´s en doet voorstellen voor het inkopen of organiseren hiervan. 

Je bent het aanspreekpunt en de sparringpartner voor HR adviseurs, managers en teamleiders op jouw aandachtsgebied.Jouw functie

 • Voor 32-36 uur per week.
 • Vooralsnog een contract voor de duur van 1 jaar.
 • Je werkt in regelmatige werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur van maandag t/m vrijdag.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.675,- en € 3.948,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Naast vakantie uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.


 ‘Bij Prisma is er ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.’

Relevante eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding zoals bijvoorbeeld onderwijskunde. 
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring bij voorkeur als opleidingsadviseur. 
 • Je bent ondernemend, creatief, daadkrachtig en denkt in mogelijkheden.
 • Je vindt het leuk om proactief nieuwe contacten te leggen en je weet hoe je zakelijk en laagdrempelig een gesprek voert.
 • Je werkt zelfstandig en vindt het prettig om nieuwe zaken op te zetten en verder vorm te geven.
 • Je hebt communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Staats, bereikbaar op 06-27041370.


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.