Menu

Open sollicitatie

Wil je graag bij ons werken? Laat het weten!
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie je een match met onze organisatie? Laat het ons weten en misschien kunnen we samen die droom werkelijkheid maken. 
Altijd zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die weten wat ze willen, of waarbij we mogen ondersteunen in de zoektocht. Of het nu gaat om een leerzame stage, een functie als zorgprofessional of een kantoorbaan. Roep je volmondig JA als jou gevraagd wordt of je affiniteit hebt met de zorg? Word je enthousiast van de visie van Prisma? Neem dan contact met ons op.

Dit doe je op een dag

Wij zijn een mensgerichte organisatie. Met passie en plezier zetten wij ons in, zodat we iedere dag opnieuw de hulp kunnen bieden die bij onze cliënten past.
Al meer dan 100 jaar ondersteunen wij ruim 2.000 mensen met een beperking in Brabant. We doen dit met 2.300 medewerkers en 700 vrijwilligers die verder kijken dan de standaard zorg. Zij dragen zorg voor het feit dat persoonlijke behoeften, mogelijkheden en talenten leidend zijn. Op deze manier is er zoveel mogelijk eigen regie en mogelijkheid tot een waardevolle plek in de samenleving.
We bieden ondersteuning op 166 grote en kleine locaties voor wonen en dagbesteding en bij 25 particuliere wooninitiatieven. Daarnaast is Prisma actief in de ondersteuning bij de mensen thuis

Jouw functie

  • Uren in overleg
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. 
  • Naast vakantie uren krijg je extra uren die flexibel in te zetten zijn. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid. 

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 

 
 ‘Bij Prisma is er ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.’Dit verwachten wij van jou


Jij werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven. Je hebt een helikopterview, bent representatief en klantvriendelijk. Daadkrachtig en resultaatgericht ga je te werk en neemt je omgeving op natuurlijke wijze mee in jouw ideeën. 


We leggen de nadruk op bevlogenheid, brede inzetbaarheid, flexibiliteit en gezondheid. Dat betekent dat we van medewerkers verwachten dat zij zich verantwoordelijk voelen voor het behalen van resultaten en dat zij continu oog hebben voor hun ontwikkeling en gezondheid. Met ons opleidingsaanbod en gezondheidsbeleid stimuleren en ondersteunen we dit. Daarnaast betekent het dat we medewerkers een loopbaan aanbieden in plaats van een functie op een locatie.
Relevante eisen

 

De relevante eisen, zoals opleidingsniveau en je ervaring, verschillen per functie.

Solliciteren? 

Als je je motivatie en CV met ons deelt, zal onze recruiter hiernaar kijken. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek maak je kennis met iemand van HR en een leidinggevende uit onze organisatie. Gezamenlijk gaan zij kijken of jouw talenten en ambities aansluiten bij de organisatie en hoe het proces vervolgd kan worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Kitty Broeders via kbroeders@prismanet.nl. 


Kijk ook eens naar onze huidige vacatures.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.