Menu

Medewerker zorgcontrole & declaratie

Locatie Waalwijk
Jij bent een essentiële schakel in het gehele proces van de zorgadministratie welke uiteindelijk leidt tot het tijdig, volledig en rechtmatig factureren. Het voortdurend controleren en analyseren is daarnaast een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Jij hebt ervaring met het opzetten van efficiënte administratieve zorgprocessen en het integreren van interne controles. Daarnaast ben jij ook in staat om snel wet- en regelgeving tot je te nemen, kun je zelfstandig en in teamverband handelen en ondersteun en adviseer je de teamleider zorg controle & declaratie bij complexe vraagstukken en inhoudelijke projecten.

Dit doe je op een dag

Binnen het team zorg controle & declaratie is geen dag hetzelfde. Je start op met een scrum moment met collega’s om gezamenlijk de dagelijkse prio’s en workload te bepalen. Vervolgens kan je dag er als volgt uitzien:

 • Verwerken van het digitale berichtenverkeer van de diverse financieringsstromen in zowel ons ECD als in ons financiële pakket, dit vereist affiniteit met ICT. 
 • Aansluiten bij de projectgroep Istandaarden met als opdracht de wijzigingen op extern beleid te kunnen borgen binnen zowel de processen van ons team als op organisatieniveau. 
 • De mutaties van onze collega’s in de zorg verwerken zodat zij beschikken over de actuele gegevens op cliëntniveau, om registratie aan de bron te borgen. 
 • Overleggen om met name de zorginhoudelijk kant met de financiële kant te matchen zodat rechtmatige zorg geborgd is (beschikking portefeuille op orde). 
 • Vooraf controles op de declaratie met als einddoel de uitval/afkeur op declaratie te beperken. Vanuit deze controle heb je direct invloed op de debiteurenportefeuille. Als medewerker zorg controle & declaratie ben je dus een belangrijke schakel binnen de cyclus van de AO/IC.

Dit is slechts een kleine impressie van de werkzaamheden waar jij je op gaat richten. Bereid je dus voor op een dynamische werkomgeving waarbij je het leuk vindt om snel te schakelen, breed te oriënteren en waar er regelmatig een nieuwe uitdaging op je wacht.  

Jouw functie

 • Voor 32-36 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in regelmatige werktijden tussen 8:00 en 18:00 uur van maandag t/m vrijdag.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.016,- en € 3.084,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring. 
 • Naast vakantie uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. 
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget dat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid. 

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Wij dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdragen aan jouw kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  
“Bij Prisma is er ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling”Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. Je vertaalt de visie van Prisma naar de interne processen en denkt vanuit mogelijkheden en bent stressbestendig. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s gevraagd en ongevraagd feedback te geven. 

Relevante eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële/bedrijfskundige en/of zorgadministratieve richting.
 • Je hebt kennis van administratieve en financiële processen en procedures binnen de gehandicaptenzorg (is een pré) en kennis van de relevante wet- en regelgeving op zowel het sociaal domein als de Wlz. 
 • Je denkt in processen en resultaten en bent proactief in het signaleren van knelpunten.
 • Je bent analytisch en accuraat en durft initiatief te nemen.
 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

Een ontwikkelassessment kan onderdeel zijn van de procedure.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Gera Altman, bereikbaar via 06-11581032. 


Voor alle vacatures klik hier

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.