Menu

Makker Ambulant begeleider Gemeente Dongemond

Locatie: Oosterhout, Werkendam, Aalburg, Woudrichem, Drimmelen en Geertruidenberg. 

Makker is een label van Prisma. Als ambulant begeleider help jij onze cliënten zonder te oordelen om het beste uit zichzelf te halen. Je begeleidt op basis van gelijkwaardigheid, bent oplossingsgericht en biedt een vangnet waarop de cliënt altijd terug kan vallen. Kortom: je bent iemand die er af en toe altijd is. Woon jij in de buurt van deze regio en kun jij met passie deze visie vertalen?

Dit doe je op een dag

Je ondersteunt cliënten bij hen thuis en gaat met de auto op pad. Samen met de klant plan je afspraken op basis van de ondersteuningsvraag. Dit geeft je een bepaalde vrijheid in het indelen van je werkrooster, maar omdat we altijd uitgaan van maatwerk verandert de planning regelmatig. Je verbindt de klant met zijn omgeving. Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s vanuit andere organisaties.

Jouw functie

  • Voor 20-32 uur per week.
  • In eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren krijg je een contract voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 2.807,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Vakantie uren en PBL uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Bij Makker geven we je een werkomgeving met veel vrijheid. Je krijgt het vertrouwen en de ruimte om maatwerk voor de klant op jouw eigen manier vorm te geven. Daarnaast ondersteunen we je volop bij het vormgeven van jouw loopbaan. We investeren in jouw ontwikkeling en besteden aandacht aan jouw vitaliteit. 
“Je geeft cliënten het zelfvertrouwen en de handvatten om zaken uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk op te pakken.”Dit verwachten wij van jouJe bent optimistisch, eerlijk en oplossingsgericht. Je laat een cliënt de regie nemen over zijn eigen leven. Ook als dit niet strookt met jouw eigen normen en waarden. Met open vizier ga jij elke situatie tegemoet. Ook al dit betekent dat je jouw eigen handelen onder de loep moet nemen. De balans tussen privé en werk vind jij van nature, ondanks dat cliënten jou ook wel eens ‘storen’ in jouw vrije tijd.

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op niveau 4. Ook verwachten wij dat je werkervaring hebt opgedaan als (ambulant) begeleider. 
  • Relevante ervaring op WMO en Jeugdwet.  
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Hilderink bereikbaar op 06-29081923.

Deze vacature sluit 02-01-2020. 


Voor alle vacatures klik hier

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.