Menu

Kind&Gezin-maatwerk Fittin

Locatie: Oss                                              
Het bieden van maatwerk is voor Fittin een tweede natuur en daarin gaan we nog een stapje verder. We gaan namelijk een nieuwe vorm van wonen en begeleiden aanbieden. Naast de pleegzorgbegeleiding in de huidige thuissituatie gaan we pleegzorgbegeleiding uitbreiden met een professioneel werkend team waarin we op alle leefgebieden intensief gaan samenwerken. Deze begeleiding wordt afgestemd op de specifieke zorgvraag. Als Fittin medewerker - onderdeel van Prisma - ga jij dus een belangrijke rol spelen in deze ontwikkeling. In deze situatie biedt Fittin geen begeleiding in een woonvorm, maar vindt de begeleiding thuis plaats in de eigen veilige thuissituatie van het pleeggezin.

Zie jij het al zitten om je bijdrage te leveren aan deze nieuwe ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit doe je op een dag

Je gaat in nauwe afstemming begeleiding bieden aan een jongen met een specifieke hulpvraag op momenten dat hij niet naar school of andere opvang gaat. Iedere vrijdag ben jij verantwoordelijk voor een waardevolle invulling van zijn dag en de begeleiding hierin. De overige uren worden in overleg ingepland.

Jouw functie

 

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.
 • Voor 12 uur per week met de mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt op de vrijdag. De planning van de overige uren zijn in overleg.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris op basis van fulltime dienstverband tussen de € 2.085,- en max € 3.189,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die je flexibel kunt inzetten.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget dat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  
“Waar een huis een thuis wordt.”Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding en bent in het bezit van een geldige SKJ registratie.
 • Je hebt ervaring en kennis in het werken met kinderen met moeilijk leesbaar gedrag en ervaring in het werken met systemen.
 • Je stelt je open naar de jongere en zijn netwerk.
 • Je kunt zelfstandig besluiten nemen en bent daadkrachtig.
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs zichtbaar in de praktijk.

Neem voor meer informatie contact op met Astrid van Eil via 06-12801042.


Voor alle vacatures klik hier!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.