Menu

Kaderarts Palliatieve Zorg

Wij hebben plaats voor een kaderarts palliatieve zorg binnen onze vakgroep! Ben jij enthousiast, fanatiek en werk je graag in een multidisciplinair team? Ben je toegankelijk én communicatief vaardig?
ees dan meer over deze functie!

Dit doe je op een dag

Als kaderarts palliatieve zorg werk je nauw samen met de Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (AVG) en de palliatief kaderarts. Je bent verantwoordelijk voor de medische zorg voor de palliatieve cliënten in en buiten het hospice. 

Daarnaast adviseer je bij beleidsontwikkelingen binnen het expertisecentrum en heb je een signaalfunctie. Je werkt grotendeels vanuit ons expertisecentrum en vanuit het hospice in Waalwijk.

Jouw functie

- Voor 8 uur per week

- In overleg met jou wordt het aantal uur in een regelmatig rooster vastgesteld. Er is daarnaast sprake van een bereikbaarheidsdienst. Dit is een telefonische dienst, dus je hoeft tijdens deze diensten niet

  naar de diverse locaties toe.

- Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 4.243,00 en € 6.396,00 bruto ligt obv 36 uur, afhankelijk van jouw ervaring.

- Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.

- Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 
"Bij Prisma draai je niet op routine, maar is er ruimte en tijd voor echt contact met de cliënt en collega’s"Dit verwachten wij van jouJe hebt affiniteit met onze doelgroep en je kunt zeer goed in een multidisciplinair team  samenwerken, waarbij openheid, nieuwsgierigheid, doelgerichtheid en afstemming voor jou belangrijk is. Je hebt reflectie op je eigen handelen, bijvoorbeeld waar het ethische vraagstukken betreft. Ook beschik je over inlevingsvermogen, ben je laagdrempelig en ga je op inventieve wijze met cliënten om. Je houdt van improviseren en kansen creëren, maar weet ook kaders te stellen als dat nodig is. 

Binnen Prisma is ook een high care hospice gesitueerd. In samenwerking met professionele ketenpartners is een multipoli ontwikkeld die behandeling biedt tussen eerste- en tweedelijns zorg vanuit Breda, Waalwijk en Den Bosch.

Relevante eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde academische opleiding tot arts (BIG geregistreerd als huisarts of specialist ouderengeneeskunde). 

- Je hebt kennis van en ervaring met palliatieve zorg

- Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek is een pré.

- De mogelijkheid tot het volgen van de kaderopleiding palliatieve zorg (indien niet reeds gevolgd).


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg