Menu

Fittin Huishoudelijk medewerkster / gastvrouw STRANG

Locatie: Beneden Leeuwen 

Ben jij die fijne collega die graag een bijdrage levert aan de zorg door te zorgen voor een schone omgeving voor onze bewoners en dit kan combineren met een stukje ondersteuning? Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerker die van aanpakken weet. Een vertrouwde, veilige omgeving is essentieel voor onze cliënten. 

Word jij één van de medewerkers van het nog te vormen team voor particulier wooninitiatief “STRANG de woonvorm” in Beneden Leeuwen? Fittin - onderdeel van Prisma - gaat de zorg verlenen in het wooninitiatief en hiervoor zijn we om het team compleet te maken nog op zoek naar een huishoudelijk medewerker die ook affiniteit heeft met de zorg. 

Bij STRANG de woonvorm vindt 24 uurs zorg plaats voor mensen met een beperking die gezamenlijk wonen, maar ieder in een eigen appartement. STRANG de woonvorm staat voor openheid, veiligheid en zelfstandigheid

Meer informatie over dit initiatief kun je hier vinden, ook over de doelgroep.

Dit doe je op een dag

In de ochtend start je op met ondersteuning het ontbijt verzorgen voor bewoners. Je overziet de situatie en zorgt voor een huiselijke sfeer. Als bewoners naar hun werk of dagbesteding gaan pak je de schoonmaak kar en ga je starten aan het schoonmaken van de appartementen, sanitair, gezamenlijke ruimten en de slaapwachtruimte.

Jouw functie

  • Voor 20 uur per week.    
  • Fittin is onderdeel van Prisma, je krijgt dus een Prisma-contract.
  • Je werkt in regelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. 
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.565,- en € 2.253,- ligt afhankelijk jouw ervaring. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.    
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Fittin is de zorgaanbieder bij STRANG de woonvorm, Fittin is onderdeel van Prisma en biedt ondersteuning in alle fases van een particulier wooninitiatief - van eerste idee tot realisatie. 


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. 

Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling

Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. De visie van STRANG de woonvorm zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.

Relevante eisen

  • Je staat achter het concept van de particuliere wooninitiatieven en de visie van STRANG de woonvorm en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.   
  • Je maakt de Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk. 


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Nabbe, te bereiken op 06-50516747.


De vacature sluit op 12 november 2019 en de gesprekken vinden plaats op 22 november. 


Op 24 november vindt de kennismaking plaats met bewoners. 


Klik hier voor alle vacatures van Prisma en Fittin.Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.