Menu

Huishoudelijk medewerker Asten

Locatie: Asten
t Clockhuys in Asten is een particulier wooninitiatief wat tot doel heeft om een kleinschalige woonvoorziening te zijn voor mensen met een licht verstandelijke beperking of zintuiglijke beperking, die in staat zijn om met begeleiding en zorg zelfstandig te wonen. De visie op zorg is dat onze bewoners op de eerste plaats burgers van deze samenleving zijn met dezelfde talenten, behoeften en rechten als een ander. Alles over dit mooie initiatief kun je hier vinden, waar ook de bewoners zich voorstellen! 

Dit doe je op een dag

Voor het particuliere wooninitiatief 't Clockhuys in Asten zijn wij per 1 oktober op zoek naar een enthousiaste en flexibele huishoudelijk medewerker. De functie richt zich op de uit te voeren huishoudelijke taken. Dat zijn het schoonhouden van de gezamenlijke ruimte, 12 appartementen en overige algemene ruimten. Samen met je collega voer je (in afstemming met de begeleiding) de huishoudelijke taken uit. Het kan zijn dat je alleen op de voorziening aanwezig bent. Op deze momenten ben je het aanspreekpunt en verwijs je zo nodig mensen door. Op de momenten dat er bewoners aanwezig zijn kan het zijn dat zij participeren bij het uitvoeren van de huishoudelijke taken op het eigen appartement, daarover zijn dan met de begeleiding en ouders afspraken.
Je maakt deel uit van het team van 't Clockhuys en hebt met begeleiding, bewoners en soms hun ouders afstemming over huishoudelijke zaken. 

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.
 • Voor 10-12 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt wisselende werktijden, verspreid over meerdere dagen. Dit in afstemming met je collega huishoudelijk medewerker en teamleider.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.609,- en max € 2.226,- zal zijn.
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. Je kunt je vinden in de visie van t Clockhuys en je denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken en afstemmen doe jij van nature en je bent niet bang om collegas feedback te geven. Relevante eisen

 • Je hebt affiniteit met schoonmaken.
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega"s.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met team t Clockhuys, te bereiken op telefoonnummer 06-30333858.

De vacature sluit op 17 augustus en de gesprekken vinden plaats op 27 augustus. Op 24 augustus krijgen geschikte kandidaten bericht en de uitnodiging voor het gesprek. Mogelijk vinden er 2 gesprekken plaats, 1 gesprek met begeleiders en 1 gesprek met ouders.


Voor alle vacatures klik hier.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.