Menu

Huishoudelijk medewerker

Locatie: Eindhoven
Ons Huis in Eindhoven is op zoek naar een enthousiaste huishoudelijk medewerker/gastvrouw.
Ons Huis bestaat uit 10 appartementen en gemeenschappelijke ruimten. Er wonen 10 jong volwassen bewoners die ieder hun eigen appartement hebben. Het ouderinitiatief heeft een grote gezamenlijk keuken en woonkamer.
Stichting Ons huis is een initiatief opgezet door ouders om voor hun kinderen met een verstandelijke beperking een optimale woonvorm en zorg op maat te realiseren. De woonvorm is gericht op de individuele behoeften, mogelijkheden, wensen en persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner en biedt tegelijkertijd ook alle mogelijkheden om elkaar op te zoeken en samen dingen te doen. Een thuis waar ze zichzelf kunnen zijn en waar aandacht is om zich verder te ontwikkelen.
Hier kom je meer te weten over deze mooie locatie.

Ben jij die fijne collega die graag een bijdrage levert aan de zorg door te zorgen voor een schone leefomgeving? Reageer dan snel!

Dit doe je op een dag

Wij zijn voor ons wooninitiatief op zoek naar een nette en representatieve huishoudelijk medewerker/ gastvrouw. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de appartementen, gezamenlijke ruimten en slaapwachtruimte. Ook vang je de bewoners op als er geen begeleiding aanwezig is. Je zorgt voor koffie en thee voor gasten.

Jouw functie

  • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.
  • Voor 6 uur per week. Vrijdag is je werkdag.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.609,- en max € 2.226,-- zal zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  
“Waar een huis een thuis wordt”Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan een schone omgeving. 

Relevante eisen

  • Je hebt affiniteit met schoonmaken, huishoudelijke werkzaamheden en de zorg. 
  • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten.
  • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.
  • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
  • Je maakt onze Prisma kernwaarden aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs zichtbaar in de praktijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angeline van Bijsterveldt te bereiken op telefoonnummer 06-22015335.

De sluitingsdatum is 14-08-2020.

Voor alle vacatures klik hier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.