Menu

Flex medewerker Ons huis Eindhoven

Locatie: Eindhoven
In Ons huis wonen 10 jongvolwassenen die ieder hun eigen appartement hebben. Het ouderinitiatief heeft een grote gezamenlijk keuken en woonkamer. 
Met dit initiatief hebben ouders voor hun kinderen met een verstandelijke beperking een optimale woonvorm gerealiseerd. De woonvorm is gericht op de individuele behoeften, mogelijkheden, wensen en persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner en biedt tegelijkertijd ook alle mogelijkheden om elkaar op te zoeken en samen dingen te doen. Een thuis waar ze zichzelf kunnen zijn en waar aandacht is om zich verder te ontwikkelen.
Hier kom je meer te weten over deze mooie locatie. 
Als begeleider ben je onderdeel van een enthousiast en betrokken team en draag je de visie van Fittin uit. Je levert zorg op maat met persoonlijke aandacht. Je zorgt voor een stimulerende en betrokken begeleiding in een vertrouwde, veilige omgeving waar cliënten zich thuis voelen. 

Dit doe je op een dag

Het woord begeleider zegt het al: jij verzorgt en begeleidt onze cliënten. Dat doe je volgens de afspraken in het cliëntplan. Alle zorg bij Fittin is maatwerk. Op aanwijzing van de persoonlijk begeleider ondersteun jij de cliënt en zijn netwerk. Zo ben jij echt een partner in de zorg. Uiteraard houdt dit ook in dat je transparant communiceert met collega’s.

Jouw functie

  • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract. 
  • Uren gaan in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. 
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. 
  • Als flexmedewerker wordt je ingezet bij roosterverstoringen en vakanties.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget dat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. ‘Ik vlieg overal in en spring overal bij en naast mijn voltijd studie worden mij enorm veel kansen geboden hier’ 
Dit verwachten wij van jouMet passie en plezier vertaal jij Prisma’s visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.  

Relevante eisen

  • Je bent bezig met een opleiding gericht op werken in de gehandicaptenzorg, bijvoorbeeld MMZ, verzorgende IG, verpleegkunde, SPH of hebt deze afgerond. 
  • Ben je nu al stagiaire en wil je graag meer betekenen dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren!

Neem voor meer informatie neem je contact op met Dennis Vos via 06-30938542.

De vacature sluit op 27 maart 2020.


Voor alle vacatures klik hier


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.