Menu

Fittin Flexmedewerker JOVO Veldhoven

Locatie: Veldhoven

JOVO Veldhoven is een stichting opgericht in 2007 door een aantal ouders van normaal en hoogbegaafde jong-volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum. Mensen met autisme hebben het moeilijk in deze maatschappij. Door andere waarneming van hun omgeving en het tekort in sociaal functioneren zijn zij vaak aangewezen op langdurige begeleiding op alle leefgebieden: wonen, werken en vrije tijd. Iedere jongvolwassene bewoont zelfstandig een eigen appartement. 
De appartementen zijn geclusterd in een rustige, sociaal veilige woonomgeving, waar gebruik kan worden gemaakt van diverse voorzieningen. 

Hier vind je meer informatie over de locatie. 

Ben jij flexibel en wil je een bijdrage leveren aan deze mooie locatie? Solliciteer dan snel!

Dit doe je op een dag

Als begeleider werk je nauw samen met bewoners en hun netwerk. Je ziet de mens achter de bewoner en zoekt samen naar de vraag die achter het gedrag zit. Het doel is uiteindelijk om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de bewoner zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. Samenwerken met collega’s is hierin zeer belangrijk.
Je ondersteunt elkaar daar waar het nodig is.

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen werken in een kleinschalig particulier initiatief, waar je ervaring op kunt doen en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw functie

-   Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.     

-   Een contract  tussen de 50 en 500 uur op jaarbasis is bespreekbaar waarbij je flexibel inzetbaar bent bij roosterverstoringen, weekenden en vakanties.      

-   Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.676,- en € 2.675,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.    

-   Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.     

-   Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  ‘Hier help jij mee om richting te geven aan het leven van de bewoner'Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Je hebt je focus altijd op de cliënten. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.Relevante eisen

Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn of bent bezig met een opleiding.     

Daarbij ben je bekend met autisme. 
Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten.    

Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.     

Je staat achter het concept ouderinitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.     

Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.    

Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s.

    

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Verel, via 0615543594.


Deze vacature staat open tot 5 december 2019. 


Voor alle vacatures klik hier!


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.