Menu

Fittin Flex Huishoudelijk medewerker Rijsbergen

Op de Laguitensebaan in Rijsbergen wonen 10 volwassenen met een beperking  in de leeftijd van 22 tot 53 jaar met ieder hun eigen appartement met badkamer en keuken, er zijn algemene ruimtes waaronder een ruime huiskamer met open keuken waarin gezamenlijk gekookt en gegeten wordt. 

Op dit moment zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker die ter vervanging bij ziekte en vakantie  ons team komt versterken!

Er wonen vijf mannen en vijf  vrouwen. Ze hebben een lichte of matige verstandelijke beperking. Een aantal heeft een vorm van autisme. Er zijn vier  bewoners met het Down syndroom en sommige worden al wat ouder en hebben  ouderdomsklachten. Er heerst een huiselijke sfeer en er wordt gebruik gemaakt van faciliteiten in het dorp. Alles over dit mooie particuliere wooninitiatief lees je hier! 

In een particulier wooninitiatief bepalen ouders zelf hoe de zorg voor hun kind eruit ziet. Fittin ondersteunt hen bij het opzetten van deze zorgvorm. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk voor dit fijne en warme gevoel. 

Wil jij een bijdrage leveren aan de zorg door zorg te dragen voor een schone en fijne leefomgeving?

Dit doe je op een dag

Wij zijn voor ons wooninitiatief op zoek naar een nette en representatieve huishoudelijk medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de appartementen, sanitair, gezamenlijke ruimten en slaapwachtruimte. Daarnaast vinden de bewoners die thuis zijn het gezellig om samen een kopje koffie met je te drinken.

Jouw functie

  • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract. 
  • Er worden uren afgesproken op jaarbasis in overleg.  
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. 
  • Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.556,- en max € 2153,- zal zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  ‘Kun jij voor ons zorgen voor een schone omgeving, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat!’Dit verwachten wij van jou


Met plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.Relevante eisen

  • Je hebt ervaring met huishoudelijke werkzaamheden. 
  • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk. 
  • Je staat achter het concept ouderinitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren. 
  • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
  • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega's.

De gesprekken vinden plaats op maandag 20 mei. Sluitingsdatum van deze vacature is 17 mei 2019.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.