Menu

Fittin; Begeleider niveau 4 in Rijsbergen

Locatie: Rijsbergen
Op de Laguitensebaan wonen 10 volwassenen in de leeftijd van 29 tot 55 jaar met een verstandelijke beperking met uiteeinlopende zorgvragen. Bij vier bewoners is er sprake van het Syndroom van Down in combinatie met veroudering. Om de (soms) complexe zorgvragen goed te ondersteunen zijn kennis van en ervaring met somatiek en een verpleegkundige opleiding een pre. Iedere bewoner heeft een eigen appartement en er is een gezamenlijke woonkamer en keuken waarin er dagelijks gezorgd wordt voor een gezonde en gezellige maaltijd. 
Een wooninitiatief bij Fittin betekent een veilig thuis. Een thuis waar de bewoners zichzelf kunnen zijn en waar gekeken wordt naar individuele behoeften, mogelijkheden en wensen. Als begeleider bij Fittin - onderdeel van Prisma - werk je nauw samen met ouders in de driehoek en ben jij mede verantwoordelijk voor dit fijne thuisgevoel.  Alles over dit particuliere wooninitiatief lees je hier!  
Als begeleider ben je onderdeel van een betrokken, enthousiast team dat volop in ontwikkeling is. Je draagt de visie van Fittin uit. Wij vinden dat de beste zorg pas ontstaat als jij ‘echt’ in contact bent met de bewoner. Hierdoor voel je wat hij nodig heeft en let je goed op non-verbale signalen. Je levert zorg op maat met persoonlijke aandacht, een dosis geduld en een stimulerende en betrokken begeleiding.

Dit doe je op een dag

Elke dag is anders en dat is het mooie van jouw vak! In de ochtend ondersteun je bewoners bij een fijne opstart van hun dag. Gedurende de dag en avond is er ruimte voor ontspanning, een goed gesprek en persoonlijke verzorging. Bewoners een mooie dag bezorgen is jouw drive! Tussendoor werk je aan algemene taken in de woongroep. Je bent een bezige bij, waarbij het werken in de driehoek jouw focus is. 

Jouw functie

 

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een contract bij Prisma. 
 • Voor 24 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen (waaronder weekenden en slaapdiensten).
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1898,- en max € 2807,- zal zijn. 
 • Naast vakantie-uren krijg je PLB-uren die flexibel in te zetten zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt een jaarlijks budget dat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken.  Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan.Dit verwachten wij van jouMet passie en plezier vertaal jij de visie van de Laguitensebaan en de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je hebt een positieve levenshouding, gevoel voor humor en relativeringsvermogen. Je bent een oplossingsgerichte denker. Verbinden van mensen vind je leuk en je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent proactief in het oppakken en uitwerken van bijkomende taken. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je durft  jezelf kwetsbaar op te stellen en bent niet bang feedback te geven of te ontvangen. 

Relevante eisen

 

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 4 en bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring 
 • Kennis en ervaring met syndroom van Down in combinatie met ouderdom, somatiek, autisme, MVB/EVB is een pré.
 • Je staat achter het concept ouderinitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren. 
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je bent in staat om vanuit zachte waarden positie in te nemen in de driehoek waarbij je open en eerlijk communiceert. 

Neem voor meer informatie contact op met Linda Timmermans 06-11060610.


Voor alle vacatures klik hier


Acquisitie naar aanleiding van de ze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.