Menu

Fittin begeleider niveau 3 de Schans in Chaam

Locatie Chaam

Mensen met een beperking kunnen niet altijd thuis blijven wonen, maar willen zich wel graag thuis voelen in hun woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders zelf de regie en kijken ze samen met hun kind en met Fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt hen bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in dit initiatief samen met de bewoners een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

De Schans is een ouderinitiatief aan de Kerkdreef in Chaam, in april 2010 gestart door ouders en verwanten van mensen met een beperking. Op de Schans wonen 15 mensen mannen en vrouwen in de leeftijd van 20-65 jaar met een grote diversiteit  aan zorg- en ondersteuningsvragen, ieder in een eigen appartement. Groepswonen, nabijheid en huiselijkheid speelt echter een belangrijke rol. Er is een actieve en gezellige groepsdynamiek en een goede sfeer. De begeleiding is in dienst van Prisma. Ouders spelen een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de bewoner.

Dit doe je op een dag

Begeleider niveau 3. Het woord begeleider zegt het al: jij verzorgt en begeleidt onze cliënten. Dat doe je volgens de afspraken in het cliëntplan. Alle zorg bij Fittin is maatwerk. Op aanwijzing van de persoonlijk begeleider ondersteun jij de cliënt en zijn netwerk. Zo ben jij echt een partner in de zorg. Uiteraard houdt dit ook in dat je transparant communiceert met collega’s

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract. 
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.800,- en € 2.675,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.   
 • Je werkt op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten. 
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die je flexibel kunt inzetten.    
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget dat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.. 
“Hier wordt een huis een thuis”Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen

Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 3 en bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring. 
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk. 
 • Je staat achter het concept ‘particuliere wooninitiatieven’ en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren. 
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s.

Neem voor meer informatie contact op met Ria de Leijer, via 06-13049156. 


Deze vacature staat open tot 24 maart 2020. 


Voor alle vacatures klik hier!


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.