Begeleider bij Top 8 Fittin

Ben jij toe aan een bijzondere uitdaging?

Het kleinschalig particulier wooninitiatief Top 8 opende 12,5 jaar geleden in Etten Leur. Het initiatief met 8 appartementen en een grote gemeenschappelijke ruimte en keuken is gelegen op de bovenste verdieping van de flat aan de Valpoort met een wijds uitzicht over het centrum van Etten Leur. Top 8 biedt aan acht jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking een veilige, begeleide en toekomstvaste woonomgeving. Een team enthousiaste woonbegeleiders zorgt voor de dagelijkse ondersteuning van de bewoners, betrekt ze in de dagelijkse gang van zaken en stimuleert hun ontwikkeling zowel op individueel niveau en maar ook binnen de groepsdynamiek.

Wij vinden dat de beste zorg pas ontstaat als jij de bewoner persoonlijk leert kennen. Je voelt feilloos aan wat hij nodig heeft en let goed op non-verbale signalen. Als begeleider houd je je daarnaast bezig met het uitvoeren van het cliëntplan.

Hier vind je meer informatie over Fiitin

Dit doe je op een dag

Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. In de ochtend ondersteun je de bewoners bij een fijne opstart van hun dag. Tijdens de avond focus jij je juist meer op het afsluiten van de dag. Er is ruimte voor ontspanning en je verzorgt een smakelijke & gezonde maaltijd. Hierbij houd je continu rekening met de persoonlijke voorkeuren van onze bewoners. Want bewoners een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je aan algemene taken van de woongroep. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken, samen te werken in de driehoek en ruimte te nemen voor quality-time. 

Jouw functie

 • 16 uur per week
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.800,- en € 2.675,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
 • Naast vakantie-uren krijg je pbl uren die flexibel zijn in te zetten.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.





Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen jou graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 


“Het is geweldig om samen met mijn collega’s de cliënt een mooie dag te bezorgen.  Wanneer hij tevreden en voldaan op bed ligt bedenk ik me maar dat het ons weer is gelukt.” 




Dit verwachten wij van jou



Met passie en plezier vertaal jij de visie van Top 8 en Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij bewoners om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature, je bent pro-actief in het signaleren en oppakken van bijkomende taken. Je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen en je durft jezelf kwetsbaar op te stellen.

Naast dit alles ben je sterk in het creëren van een huiselijke en gezellige sfeer.





Relevante eisen

 • Afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal MBO niveau 3 en enige jaren relevante werkervaring. 
 • Je kunt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin vertalen in de ondersteuning aan de cliënten.
 • Je weet op een juiste manier aansluiting te vinden bij de bewoner en zijn netwerk. Je staat achter het concept ouderinitiatieven en wil daar een actieve bijdrage aan leveren. 
 • Je hebt affiniteit met computers en je kent goed de weg in Google drive en het ECD.
 • Oplossingsgericht, adequaat en doordacht, vanuit het hart en met relativeringsvermogen.
 • Je weet onze kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar te maken in de praktijk.
 • Je bent in staat om open en helder te communiceren met bewoner, netwerk en je collega’s en durft je kwetsbaar op te stellen.

Je kunt reageren tot 27 maart a.s. 


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.

Informatie over deze vacature (wil je direct solliciteren gebruik dan de button 'solliciteren' rechts bovenaan deze pagina):