Menu

Fittin assistent begeleider Ons Huis in Eindhoven

Ons Huis in Eindhoven is op zoek naar een assistent begeleider die met passie en enthousiasme ons team komt versterken. In Ons huis wonen 10 jong volwassen bewoners die ieder hun eigen appartement hebben. Het ouderinitiatief heeft een grote gezamenlijk keuken en woonkamer. 

Met dit initiatief hebben ouders voor hun kinderen met een verstandelijke beperking een optimale woonvorm gerealiseerd. De woonvorm is gericht op de individuele behoeften, mogelijkheden, wensen en persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner en biedt tegelijkertijd ook alle mogelijkheden om elkaar op te zoeken en samen dingen te doen. Een thuis waar ze zichzelf kunnen zijn en waar aandacht is om zich verder te ontwikkelen.

Hier kom je meer te weten over deze mooie locatie. 

Dit doe je op een dag

Als assistent begeleider verzorg en begeleid je cliënten volgens de afspraken in het cliëntplan. Je helpt hen in de dagelijkse ondersteuning. Bij Fittin vinden we dat echt goede zorg pas ontstaat op het moment dat je goed luistert naar iemands wensen. Echt contact is dan ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je kijkt verder dan de standaard zorgovereenkomst en onderhoudt nauwgezet contact met de cliënt en zijn netwerk.

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract. 
 • Voor 18 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. 
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.676,- en max € 2.413,- zal zijn. 
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  
“Waar een huis een thuis wordt”Dit verwachten wij van jou


Met plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen. Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 2 of bent op dit moment bezig aan een opleiding in de zorg en hebt daarnaast de ruimte om te werken. 
 • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten. 
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk. 
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren. 
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Vos te bereiken op telefoonnummer 06-30938542.

Sluitingsdatum van deze vacature is 15 juli 2019.


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.