Menu

Fittin Assistent begeleider

In de locatie Bijtelshof in Sleeuwijk wonen 9 volwassenen waarbij iedereen een eigen appartement heeft. Als begeleider sluit je aan bij wat de cliënt wil. De woning is sfeervol ingericht en voorzien van een open keuken. Er wordt dagelijks vers gekookt en in principe wordt de avondmaaltijd gezamenlijk gegeten. De huiskamer beschikt over een ruime huiskamer waar ruimte is voor gezamenlijke activiteiten. Er is een ruime tuin aanwezig die samen met vrijwilligers onderhouden wordt.

Mensen met een beperking kunnen niet altijd thuis blijven wonen, maar willen zich wel graag thuis voelen in hun woning.  In een particulier wooninitiatief bepalen ouders zelf hoe de zorg voor hun kind eruit Fittin ondersteunt hen bij het opzetten van deze zorgvorm. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk voor dit fijne en warme gevoel. Hier vind je meer informatie over Fittin.

Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Dit doe je op een dag

Als assistent begeleider (niveau 2) verzorg en begeleid je cliënten volgens de afspraken in het cliëntplan. Je helpt hen in de dagelijkse ondersteuning. Bij Fittin vinden we dat echt goede zorg pas ontstaat op het moment dat je goed luistert naar iemands wensen. Echt contact is dan ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je kijkt verder dan de standaard zorgovereenkomst en onderhoudt nauwgezet contact met de cliënt en zijn netwerk.

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract. 
 • Voor 16 - 20 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. 
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1676,- en max € 2413,- zal zijn. 
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.“Bijtelshof is een plek waar een huis een thuis wordt"Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

 

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 2.
 • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten. 
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk. 
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren. 
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s.

Sluitingsdatum is 18 april 2019.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.