Menu

Ervaren teamleider gemeente Altena


Ben jij die netwerker en verbinder?

 

Een ondernemer die het beste functioneert binnen een team. Een ervaren leidinggevende die gemakkelijk beweegt binnen bestaande normen en waarden. Herken je jezelf hierin? Dan ben jij de juiste teamleidervoor verschillende locaties in de regio Altena.


Dit doe je op een dag

Als teamleider geef je operationeel leiding aan medewerkers van meerdere woon- en dagbestedingslocaties in lokaliteit Altena. Het gaat hierbij om o.a. een particulier wooninitiatief van ons label Fittin. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening, het budget en een efficiënte bedrijfsvoering. Samen met collega teamleiders en externe partijen zorg je voor een optimaal zorgproces. Je weet van aanpakken en in je werkwijze worden de zachte waarden van de zorg op een uitstekende wijze gecombineerd met noodzakelijke vormen van zakelijkheid.

Je levert een belangrijke bijdrage in de doorontwikkeling van de lokale samenwerking in deze gemeente. Je participeert in werkgroepen van gemeente Altena en vertegenwoordigt de doelgroep van Prisma. Je pakt hierin bij voorkeur de rol als kartrekker en bent gericht op samenwerking en innovatie.


Jouw functie

 • Voor 36 uur per week.

 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2675,- en € 3948,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.

 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.

 • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplekwaar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.


 

‘Bij Prisma draai je niet op routine, maar is er ruimte en tijd voor echt contact met de cliënt en collega’s.’Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven

Relevante eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in zorgmanagement

 • Je bent een ervaren leidinggevende en hebt ervaring met de doelgroep

 • Je bezit de vaardigheid om op een coachende manier leiding te geven

 • Je hebt een duidelijke visie op zorg en weet de verbinding te maken richting de praktijk

 • Je bent een netwerker en weet verbinding te maken met externe samenwerkingspartners.

 • Je bent innovatief, zelfstandig, besluitvaardig, resultaatgericht en ondernemend.

 • Je weet onze kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar te maken in de praktijk.

 • Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilma Claassen te bereiken op telefoonnummer 06-29043901.


Sluitingsdatum 18-4-2019


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.