Menu

Data Specialist binnen het team Zorg controle & declaratie

Jij bent een essentiële schakel in het gehele proces van de zorgadministratie welke uiteindelijk leidt tot het tijdig en volledig factureren en controleren en rapporteren van de geleverde zorg. Jij hebt ervaring met het opzetten van efficiënte zorgregistratie processen en het integreren van interne controles  Daarnaast ben jij ook in staat om snel wet- en regelgeving tot je te nemen, kun je zelfstandig handelen en ondersteun en adviseer je de teamleider zorg controle & declaratie bij complexe vraagstukken en inhoudelijke projecten. 

Dit doe je op een dag

Binnen het team zorg controle & declaratie is geen dag hetzelfde.
Je start op met een scrum moment met collega’s om gezamenlijk  de dagelijkse prio’s  en workload te bepalen. Vervolgens kan de dag er als volgt uitzien:
Verwerken van het digitale berichtenverkeer van de diverse financieringsstromen in zowel ons ECD als in ons FIN pakket, dit vereist affiniteit met ICT. 
Aansluiten bij de Projectgroep standaarden WLZ met als opdracht de wijzigingen op extern beleid te kunnen borgen binnen zowel de processen van ons team als op organisatieniveau.   
De mutaties van onze zorg collega’s verwerken zodat zij beschikken over de actuele gegevens op cliëntniveau, om registratie aan de bron te borgen. Je overlegt met  zorg collega’s met name om de zorginhoudelijke kant met de financiële kant te matchen. Vooraf controles bij de declaratie met als einddoel de uitval/afkeur op declaratie te beperken, vanuit deze controle heb je ook gelijk invloed op de debiteurenportefeuille, als medewerker zorg controle & declaratie ben je dus een belangrijke schakel binnen de cyclus van de AO/IC. Dit is maar een kleine impressie van al onze werkzaamheden. Bereid je dus voor op een dynamische werkomgeving waarbij je het leuk vindt om snel te schakelen, je breed te oriënteren en er regelmatig een nieuwe uitdaging op je wacht. 

Jouw functie

  • Voor 32-36 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Je werkt in regelmatige werktijden tussen 8.00 en 18.00 uur van maandag t/m vrijdag.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.016,- en € 3.084,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Naast vakantie uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid. 


Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  “Bij Prisma is er ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling"Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.
Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële/bedrijfskundige/ zorgadministratieve richting.Starters zijn ook welkom om te solliciteren.
  • Je hebt kennis van administratieve processen en procedures binnen de GHZ (sector gehandicaptenzorg is een pre ) en kennis van de relevante wet en regelgeving op zowel het Sociaal Domein als de WLZ.


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.