Menu

Complexe zorg begeleider De Singel Nieuwendijk

Locatie: Nieuwendijk|.
Je bent gedreven om onze cliënten met complex gedrag een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden. Met jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten (opnieuw) het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving terugkrijgen. Hou je van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan als begeleider complexe zorg.

De Singel in Nieuwendijk is een locatie in de woonwijk waar 23 (jong)volwassenen wonen met een complexe zorgvraag. De locatie bestaat uit drie teams (LVB, MVB en EVB)en een locatie dagbesteding die intensief samenwerken vanuit de visie op complexe zorg van Prisma. Er wordt gewerkt vanuit een behandelklimaat waardoor er regelmatig doorstroom van cliënten plaatsvindt. Het doel is uiteindelijk om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de cliënt zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. Je laat je niet verblinden door ‘problematisch’ gedrag van een cliënt, maar je gaat juist op zoek naar de vraag erachter.

Dit doe je op een dag

Geen dag is hetzelfde, maar het bieden van structuur en veiligheid ligt aan de basis. Samen met je collega’s maak je er een mooie dag van en geniet je van grote en kleine successen. Voor de veiligheid van cliënten en collega’s is het van belang om nauw samen te werken met je collega’s. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zich kunnen ontwikkelen maar ook jij als medewerker! Wil jij weten hoe het is, bekijk dan dit filmpje. Jouw functie

  • Alle contractvormen zijn bespreekbaar tot max 32-36 uur per week waarbij er sprake is van lange diensten en een rooster die 2 maanden vooraf bekend is. 
  • Randvoorwaarden worden gefaciliteerd om met deze doelgroep te kunnen werken zoals o.a. intervisie, scholing, coaching en weerbaarheidstrainingen.  
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 2807,- ligt, afhankelijk van jouw functie en ervaring. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget dat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid. 


Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdragen aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. Bij complexe zorg wordt je extra ondersteund door middel van weerbaarheidstrainingen en intervisie. 
“Je staat niet alleen, ik word gesteund door mijn collega’s en de organisatie.”Dit verwachten wij van jouJij bent gedreven om het beste voor de cliënt te doen en werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je bevordert de zelfredzaamheid van cliënten door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen, hebt empathisch vermogen en je durft je kwetsbaar op te stellen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven. 

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 richting Zorg en Welzijn.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de zorg 
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.

De deur staat open maar je moet wel zelf naar binnen stappen! 


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Johan Oomen 06-30939038 of Jessy Kienhuis 06-29586025. 


Klik hier voor alle vacatures! 


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.