Menu

Communicatieadviseur

Word jij enthousiast bij het zoeken naar de juiste tone-of-voice en communicatiekanalen om je boodschap zo goed mogelijk te laten landen? Ben je ruimdenkend en heb je vernieuwende ideeën om verschillende doelgroepen te raken en aan je te (blijven) binden? Dan ben jij de communicatieadviseur die wij zoeken! 

Je gaat je verplaatsen in onze verschillende doelgroepen en je hebt het vermogen om de organisatie nog meer te verbinden met elkaar en met de omgeving. Wij focussen ons op het maken van echt contact met de cliënt, contact tussen de collega’s onderling en met de omgeving. Dit vergt een continue reflectie en eventuele bijsturing op het huidige interne en externe communicatiebeleid.

Dit doe je op een dag

Je vertaalt de strategische doelen en kansen uit de markt naar de praktijk op het gebied van communicatie en social media.
Jij bent de verbinder binnen het marketing communicatie team waarbij je mede verantwoordelijk bent voor de (corporate) communicatie van
Prisma en haar labels Makker en Fittin. Je zorgt daarbij voor een naadloze verbinding met de andere onderdelen binnen Klant & Markt en binnen de organisatie.

Samen met je collega’s ontwikkel en optimaliseer je het online en offline communicatiebeleid, met bijbehorende kanalen en middelen, die je vervolgens op een juiste manier inzet. Daarnaast ben je betrokken bij diverse (interne en externe) projecten en zorg je op het gebied van communicatie voor een goede samenwerking met de medezeggenschapsorganen binnen onze organisatie.


Jouw functie

  • Voor minimaal 32 uur per week.

  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.574,- en € 3798,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring.

  • Naast vakantie uren krijg je extra uren die flexibel in te zetten zijn.

  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.
Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven. Je hebt een helikopterview, bent representatief en klantvriendelijk. Daadkrachtig en resultaatgericht ga je te werk en neemt je omgeving mee in jouw ideeën op een natuurlijke wijze.


                                    ‘Bij Prisma is er ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.’Relevante eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding in de richting van communicatie en/of marketingcommunicatie en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de communicatiewereld.

Solliciteren
Wil jij ons komen versterken en pas je in het bovenstaande profiel? Wij horen graag waarom je bij ons wilt werken en waarom jij geschikt zou zijn voor deze functie. Ook zien we graag terug wat jouw visie is op communicatie in de zorg. Wat zijn volgens jou de grootste uitdagingen?
Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Esther Vaarties via evaarties@prismanet.nl of 06-52002933.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 6 juni (in de ochtend) en donderdag 13 juni (in de ochtend).


Sluitingsdatum van deze vacature is 2 juni 2019.


Voor alle vacatures klik hier


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.