Business controller

Kun jij de brug slaan tussen de zorg en de cijfers en deze bespreken binnen de organisatie? Word jij uitgedaagd om de processen te optimaliseren? 
Ben jij geïnteresseerd in veranderende financiering in de zorg en wijzigingen in wet- en regelgeving? 
Heb je een positief kritische houding en en durf jij de risico’s bespreekbaar te maken? 
Dan ben jij de geschikte persoon voor ons!

Je werkt in het team Planning en Control met 9 andere collega’s waaronder 5 Business Controllers inclusief jijzelf.

Dit doe je op een dag

Je vindt uitdaging in het werken in een organisatie waar geen dag hetzelfde is! Je bent aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel zorgmanagers als teamleiders. Je verzorgt relevante stuurinformatie en voert analyses uit. Risico’s worden door jou benoemd aan het management en je stelt plannen op in het kader van risicobeheersing. Daarnaast draag je zorg voor de implementatie en borging van deze plannen. Kennis van, en vaardigheid in de gangbare managementsystemen zijn vanzelfsprekend. 
Je wordt uitgedaagd om processen te optimaliseren. Samen met de overige Business Controllers overzie je de gehele organisatie en zul jij specifiek je aandachtsgebied hebben.

Jouw functie

- Voor 32-36 uur per week.

- Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

- Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 3084,- en € 4499,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 

- Naast vakantie uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.

- Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.


Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in kaders en advisering en je denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen en bent stressbestendig. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s gevraagd en ongevraagd feedback te geven. Je hebt overtuigingskracht en kan collega’s meenemen in jouw proces. 

Je kan zelfstandig handelen en hebt een kritische houding. Je bent een verbinder en handelt proactief aan de gestelde doelen. 


‘Bij Prisma is er ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.’
Relevante eisen

- Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau, aangevuld met opleidingen/trainingen gericht op de (business) control functie. Je bent een specialist op bedrijfseconomisch vakgebied. 

- Je denkt in processen en resultaten. 

- Je hebt voldoende kennis van de rapportage methodieken en weet deze te operationaliseren. 

- Je bent analytisch sterk en werkt nauwkeurig.

- Je bent in staat om complexe materie snel te doorgronden en komt snel tot de kern van het probleem.

- Je hebt communicatieve vaardigheden.

- Kennis van de regelgeving in de zorg en bekend zijn met de laatste trends en ontwikkelingen binnen de zorg is een pré.


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jac van Meer bereikbaar via 06-22669586 of Bertie van Rooijen bereikbaar via 06-19500067.

Solliciteren kan tot 29-04-2019


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.

Informatie over deze vacature (wil je direct solliciteren gebruik dan de button 'solliciteren' rechts bovenaan deze pagina):