Menu

Begeleiders ODC Kind en Gezin

Op de locaties Huis vd Heuvel (Breda), BaLaDe (Waalwijk) en ODC ‘t Overstapje (Raamsdonksveer) zijn wij op zoek naar begeleiders niveau 3 en 4 voor onze behandelgroepen. 
Heb jij ervaring met multidisciplinair, ontwikkelingsgericht werken? In samenwerking met ouders?
Ben jij in staat hoog alert te werken, stressbestendig, snel te schakelen en sta je stevig in je schoenen? Ben je daarnaast ook een teamspeler met doorzettingsvermogen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit doe je op een dag

Binnen de behandelgroepen wordt specialistische diagnostiek, ontwikkelingsstimulering en behandeling geboden aan kinderen (en jongeren) met een (cognitieve) ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking en/of opvoedingsproblemen en hun systeem. 
De leeftijd varieert van circa 2 tot 18 jaar. Doel is de ontwikkeling van het opgroeiende kind te optimaliseren en het samen met ouders verhelderen en beantwoorden van ontwikkelings- en opvoedingsvragen. De oplossingsgerichte benadering en de inzet van multidisciplinaire diagnostiek en behandeling zijn middelen om hieraan te werken.

De kinderen werken spelenderwijs aan hun ontwikkeling en maken daar (kleine) stappen. Je werkt samen  met ouders, begeleiders, vrijwilligers, fysiotherapeuten, logopedisten, muziektherapeut en gedragskundigen. Door deskundige begeleiding krijgen deze kinderen de kans om zo zelfstandig mogelijk te worden en minder kwetsbaar te zijn.

Jouw functie

  • Voor 18-32 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • - Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.800,- en € 2.807,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • - Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • - Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • - Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.
Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.‘Je staat aan het begin van de ontwikkeling dus wanneer je het nu goed doet heeft dit meerwaarde in de rest van het leven van het kind’Dit verwachten wij van jouJe bent gedreven om het beste voor de kinderen en/of jongeren te doen. Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Je bevordert de ontwikkeling van de kinderen door ze te stimuleren. Kenmerkend voor begeleiders binnen Kind & Gezin is het multidisciplinair samenwerken, systemische werken en hoge mate van prikkels aan kunnen. Je bent flexibel inzetbaar vanwege de veelzijdigheid van zorgvragen.  Je kent jouw talenten en valkuilen, hebt empathisch vermogen en durft je kwetsbaar op te stellen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.


Relevante eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Zorg en Welzijn. 

- Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

- Je bent oplossingsgericht, hebt een coachende houding en werkt met humor en relativeringsvermogen. 

- Je werkt adequaat en doordacht. 

- Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.Voor meer informatie betreffende deze vacature kun je contact opnemen met Linda Tielen (06-25187882) of Kirsten Eberson (06-25071427).

Sluitingsdatum is 19-04-2019

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.