Menu

Begeleider niveau 5 Bergsebaan Bergen op Zoom

Locatie: Bergen op Zoom

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kartrekker met coachende vaardigheden en een flinke dosis humor! 

In Bergen op Zoom staat een mooie locatie voor 13 jongvolwassenen die elk in een eigen studio of appartement wonen. Begeleiding ondersteunt waar nodig en stimuleren de cliënt om zo veel mogelijk zelfstandig te doen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten. 

Je bent gedreven om onze cliënten met complex gedrag een zo gewoon mogelijk leven te laten leiden. Je laat je niet verblinden door “problematisch” gedrag van een cliënt, maar je gaat juist op zoek naar de vraag erachter. Met jouw manier van begeleiden zorg je dat cliënten (opnieuw) het vertrouwen in zichzelf en hun omgeving terugkrijgen. Hou je van een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? 

Dit doe je op een dag

Geen dag is hetzelfde, maar het bieden van structuur en veiligheid ligt aan de basis. Onze cliënten hebben naast een licht verstandelijke beperking psychische en psychiatrische problematiek, waardoor er een intensieve zorgvraag is. Het doel is uiteindelijk om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de cliënt zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. Voor de veiligheid van cliënten en collega’s is het van belang om nauw samen te werken met je collega’s. Je kijkt naar wat de cliënt nodig heeft en past hier je programma op aan. Je werkt vanuit verschillende methodieken, o.a.presentie, oplossingsgericht werken en “geef me de vijf”. Wat de cliënt nodig heeft is leidend.

Jouw functie

  • Voor minimaal 24 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.016,- en € 3.084,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. Bij complexe zorg wordt je extra ondersteund door middel van weerbaarheidstrainingen en intervisie.Dit verwachten wij van jouJij bent gedreven om het beste voor de cliënt te doen en werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je bevordert de zelfredzaamheid van cliënten door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen, hebt empathisch vermogen en je durft je kwetsbaar op te stellen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Zorg en Welzijn en bezit over een HBO werk- en denkniveau. 
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt een auto tot je beschikking.
  • Je gaat geen uitdaging uit de weg! 

Hou jij je hoofd koel als het spannend wordt?


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanine Schepers via 06-29081931. 

Deze vacature staat open tot 2 december 2019. 


Voor alle vacatures klik hier!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.