Menu

Begeleider niveau 4 Veestraat Made

De Veestraat is een locatie in Made. Cliënten wonen er in hun eigen appartement, die ruim zijn ingericht. Er wordt verzorging en begeleiding geboden in hun eigen appartement en daarnaast worden er gezamenlijke momenten georganiseerd in de algemene ruimtes. Er worden veel activiteiten gepland en deelgenomen aan de activiteiten door het dorp georganiseerd. 

Bij deze doelgroep is er sprake van een combinatie tussen EVB en LVB waarbij er ook sprake is van verzorging van de ADL. 

Wil jij onderdeel uitmaken van een mooie locatie waar zorg gegeven wordt zoals zorg bedoeld is? Kun jij met jouw ervaring het team meenemen? Heb jij een goede dosis humor en genoeg enthousiasme?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Als persoonlijk ondersteuner bij Prisma houd je daarnaast bezig met het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en het netwerk en je coacht collega’s op inhoud. Door deze twee werelden samen te brengen, vervul jij een sleutelrol in het zorgproces. 

Dit doe je op een dag

Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Jouw functie

  • Voor 24-36 uur per week.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 2.807,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Vakantie-uren en PBL-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen jou graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  


‘Hier help jij mee om richting te geven aan het leven van de cliënt’ 


Dit verwachten wij van jou


Jij bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je affiniteit ligt op begeleiden maar vindt de combinatie met verzorgen een mooie uitdaging. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen. Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Ook verwachten wij dat je werkervaring hebt opgedaan als begeleider.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Huub van Gorkum, via 06-20434649.

Deze vacature staat open tot 26  juli 2019. 


Voor alle vacatures klik hier! Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.