Menu

Begeleider niveau 4 STRANG Beneden Leeuwen

Locatie: Beneden Leeuwen 

STRANG de woonvorm is op zoek naar persoonlijk begeleider die samen met bewoners en familie hun huis een veilig thuis maken. Dit vraagt om inzet, hands-on mentaliteit, enthousiasme en flexibiliteit. Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Reageer dan snel! 

Word jij één van de medewerkers van het nog te vormen team voor particulier wooninitiatief “STRANG de woonvorm” in Beneden Leeuwen? Fittin - onderdeel van Prisma - gaat de zorg verlenen in het wooninitiatief en hiervoor zijn we om het team compleet te maken nog op zoek naar een begeleider niveau 4. 

Bij STRANG de woonvorm vindt 24 uurs zorg plaats voor mensen met een beperking die gezamenlijk wonen, maar ieder in een eigen appartement. STRANG de woonvorm staat voor openheid, veiligheid en zelfstandigheid. 

Meer informatie over dit initiatief kun je hier vinden, ook over de doelgroep

Dit doe je op een dag

Als persoonlijk begeleider niveau 4 zorg jij dat de dagelijkse gang van zaken in het wooninitiatief op rolletjes loopt. Goede communicatie met de bewoner en diens ouders is hierbij essentieel. Je onderzoekt samen hoe de bewoner zichzelf kan zijn, talenten benut en dromen verwezenlijkt. De uitvoering van dit ondersteuningsplan is jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de (assistent) begeleiders hierbij effectief aan en evalueert het zorgplan regelmatig.

Jouw functie

  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 2.807,- ligt afhankelijk jouw ervaring. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Fittin is de zorgaanbieder bij STRANG de woonvorm, Fittin is onderdeel van Prisma en biedt ondersteuning in alle fases van een particulier wooninitiatief - van eerste idee tot realisatie. 


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. 
“Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling”Dit verwachten wij van jou


Jij werkt met passie en plezier. De visie van STRANG de woonvorm zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.


Relevante eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau.
  • Je hebt enige jaren relevante werkervaring. 
  • Je staat achter het concept van de particuliere wooninitiatieven en de visie van STRANG de woonvorm en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren. 
  • Je maakt de  Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Nabbe, te bereiken op 06-50516747.


De vacature sluit op 12 november 2019 en de gesprekken vinden plaats op 22 november. 

Op 24 november zal er een kennismaking plaatsvinden met de bewoners. 


Klik hier voor alle vacatures van Prisma en Fittin.


Ben je geïnteresseerd om bij STRANG de woonvorm te komen wonen? Ga dan naar www.strangdewoonvorm.nl  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.