Menu

Begeleider niveau 4 Ons Huis

Locatie Eindhoven

In Ons huis wonen 10 jongvolwassenen die ieder hun eigen appartement hebben. Het ouderinitiatief heeft een grote gezamenlijk keuken en woonkamer.

Met dit initiatief hebben ouders voor hun kinderen met een verstandelijke beperking een optimale woonvorm gerealiseerd. De woonvorm is gericht op de individuele behoeften, mogelijkheden, wensen en persoonlijke ontwikkeling van iedere bewoner en biedt tegelijkertijd ook alle mogelijkheden om elkaar op te zoeken en samen dingen te doen. Een thuis waar ze zichzelf kunnen zijn en waar aandacht is om zich verder te ontwikkelen.

Hier kom je meer te weten over deze mooie locatie.

Als begeleider niveau 4 ben je onderdeel van een enthousiast en betrokken team en draag je de visie van Fittin uit. Je levert zorg op maat met persoonlijke aandacht. Je zorgt voor een stimulerende en betrokken begeleiding in een vertrouwde, veilige omgeving waar cliënten zich thuis voelen.

Ben je al begeleider maar wil je doorgroeien naar persoonlijk begeleider voel je dan zeker welkom om te solliciteren.

Dit doe je op een dag

Als persoonlijk begeleider niveau 4 zorg jij dat de dagelijkse gang van zaken in het wooninitiatief op rolletjes loopt. Goede communicatie met de bewoner en diens ouders is hierbij essentieel. Je onderzoekt samen hoe de cliënt zichzelf kan zijn, talenten benut en dromen verwezenlijkt. De uitvoering van dit ondersteuningsplan is jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de (assistent) begeleiders hierbij effectief aan en evalueert het zorgplan regelmatig.

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.
 • Voor 20-28 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.963,- en max € 2.902,- zal zijn.
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die je flexibel kunt inzetten.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget dat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.


Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

“Waar een huis een thuis wordt.”Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 4.
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega's.

Neem voor meer informatie neem je contact op met Angeline van Beijsterveldt via 06-22015335.

Voor alle vacatures klik hier!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.