Menu

Begeleider niveau 4 of 5 't Schop Oisterwijk

Locatie Oisterwijk
Woonvoorziening ‘t Schop is een mooie, ruime locatie waar een enthousiast team de zorg levert voor ouder wordende cliënten met LVB en MVB. De begeleiding en ondersteuning van cliënten vindt plaats binnen het eigen appartement maar daarnaast hebben cliënten de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte.
Het bieden van warme zorg, huiselijkheid, betrokkenheid, structuur en duidelijkheid in de dagelijkse ondersteuning zijn belangrijk in het leven van de cliënt. Naast begeleiding is er ook sprake van veel verzorgingstaken. Meerdere cliënten zijn rolstoelafhankelijk. 
Wil jij verder bouwen met ons team en kom jij als kartrekker de lijnen mee uitzetten? De doorgroei mogelijkheden naar niveau 5 is zeker mogelijk. Wij zijn op zoek naar 2 toppers. 
Reageer dan snel! 

Dit doe je op een dag

Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding van cliënten . Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Je houdt je naast de dagelijkse zorg bezig met het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en het netwerk en je coacht collega’s op inhoud. Door deze twee werelden samen te brengen, vervul jij een sleutelrol in het zorgproces. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Jouw functie

  • Voor 24-36 uur per week.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg.
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.Er wordt op dit moment gewerkt met een (vast team) die wakkere nacht werkt. Echter de mogelijkheid bestaat dat dit veranderd wordt naar een slaapdienst. Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Vakantieuren en PBL-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen jou graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

“Hier staat gelukkig ouder worden centraal, dat is echte zorg.”Dit verwachten wij van jouJij bent een kei in organiseren en plannen en bent een verbinder als het gaat om teamproces en netwerk van cliënten. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen. 

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Ook verwachten wij dat je werkervaring hebt opgedaan als persoonlijk ondersteuner. 
  • Ervaring met psychiatrische problematiek icm een verstandelijke beperking is een pré. 
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Diana van Boxtel, via 06-83148157.


Voor alle vacatures klik hier

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.