Menu

Begeleider niveau 4 Kelderstraat in Genderen

Locatie: Genderen 

Op de Kelderstraat in Genderen wonen 12 bewoners met een licht tot matig verstandelijke beperking. De hulpvragen lopen uiteen van begeleiden met de handen op de rug tot ondersteunen in de volledige ADL zorg. De begeleiding en ondersteuning van cliënten vindt plaats binnen het eigen appartement maar daarnaast hebben cliënten de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte. Er wordt in de huiselijke sfeer vers gekookt en gedeeltelijk samen gegeten. Het bieden van warme zorg, huiselijkheid, betrokkenheid, structuur en duidelijkheid in de dagelijkse ondersteuning zijn belangrijk in het leven van de cliënt. Naast begeleiding is er ook sprake van verzorgingstaken. Ben jij die ambitieuze niveau 3 begeleider die wil doorgroeien of ben je al begeleider niveau 4 en kun jij ons enthousiaste team komen versterken? 

Reageer dan snel! 

Als persoonlijk ondersteuner bij Prisma houd je daarnaast bezig met het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en het netwerk en je coacht collega’s op inhoud. Door deze twee werelden samen te brengen, vervul jij een sleutelrol in het zorgproces. 

Dit doe je op een dag

Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Jouw functie

  • Voor 28-32 uur per week.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 2.807,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Vakantie uren en PBL-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen jou graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 
“‘Waar een huis een thuis mag zijn!”Dit verwachten wij van jouJij bent een kei in organiseren en plannen en bent een verbinder als het gaat om teamproces en netwerk van cliënten. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen. 

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Ook verwachten wij dat je werkervaring hebt opgedaan als begeleider.
  • Je hebt ervaring met autisme en epilepsie. 
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda Nabbe, via 06-50516747.


Voor alle vacatures klik hier


Deze vacature staat open tot 02-01-2020. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.