Menu

Begeleider niveau 4 Dr. Mollerstraat Dongen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste LVB begeleider met ervaring die wel van een uitdaging houd en ons team kan komen versterken. 
Dr. Mollerstraat in Dongen is een mooie, ruime locatie waar een enthousiast team de zorg levert achter de voordeur voor cliënten. De begeleiding en ondersteuning van cliënten vindt plaats binnen het eigen appartement maar daarnaast hebben cliënten de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de algemene ruimte.Iedere dag is anders en er is veel dynamiek. Er wonen 25 cliënten variërend in de leeftijd van 18 tot 67 jaar. In het algemeen is er sprake van een licht verstandelijke beperking, een enkele cliënt met een matige verstandelijke beperking en soms met bijkomende problematieken zoals GGZ gerelateerde hulpvragen. Wil jij verder bouwen met ons team en kom jij als ervaren persoonlijk ondersteuner de lijnen mee uitzetten? Reageer dan snel!

Als persoonlijk ondersteuner bij Prisma houd je daarnaast bezig met het opstellen, uitvoeren en evalueren van het cliëntplan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en het netwerk en je coacht collega’s op inhoud. Door deze twee werelden samen te brengen, vervul jij een sleutelrol in het zorgproces. 

Dit doe je op een dag

Elke dag is anders. Dat is het mooie van jouw vak. Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met ondersteuning op het appartement van de cliënt. Want cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Jouw functie

 

  • Voor 24-32 uur per week.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.898,- en € 2.807,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Vakantie uren en PBL-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen jou graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 

 
“De afwisseling tussen individuele begeleiding en de groepsdynamiek maakt het een grote uitdaging”Dit verwachten wij van jouJij bent een kei in organiseren en plannen en bent een verbinder als het gaat om teamproces en netwerk van cliënten. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.  

Relevante eisen

 

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Ook verwachten wij dat je werkervaring hebt opgedaan als begeleider met de LVB doelgroep.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Ervaring in oplossingsgericht werken en presentiebenadering is een pré.  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hetty Stappers, bereikbaar via 06-29508221.


De vacature sluit op 02-01-2020.


Klik hier voor alle vacatures van Prisma.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.