Menu

Begeleider niveau 4 De Toekomst Reusel

Locatie: Reusel 

Op Woongroep de Toekomst in Reusel zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team komt ondersteunen bij de intensieve zorg voor 6 jongvolwassen bewoners. Deze bewoners hebben een meervoudige beperking en zijn voor een groot deel afhankelijk van de zorg van begeleiders.  
Mensen met een beperking kunnen niet altijd thuis blijven wonen, maar willen zich wel graag thuis voelen in hun woning.  Dit particuliere wooninitiatief is een Fittin locatie waarin ouders erg betrokken zijn. 

Heb jij affiniteit met intensieve somatische zorg, heb je oog voor kleine signalen en kun je aansluiten bij de onuitgesproken behoeften en wensen van de bewoners en hun ouders? Daarnaast ben je ook een kei in organiseren en plannen!  Solliciteer dan snel!! 

Dit doe je op een dag

Als persoonlijk begeleider niveau 4 zorg jij dat de dagelijkse gang van zaken in het wooninitiatief op rolletjes loopt. Goede communicatie met de bewoner en diens ouders is hierbij essentieel. Je onderzoekt samen hoe de cliënt zichzelf kan zijn, talenten benut en dromen verwezenlijkt. De uitvoering van dit ondersteuningsplan is jouw verantwoordelijkheid. Je stuurt de (assistent) begeleiders hierbij effectief aan en evalueert het zorgplan regelmatig. 

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.   
 • Voor 24-28 uur per week. 
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. 
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1898,- en max € 2807,-  afhankelijk van aantal jaren werkervaring. 
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering. 

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 
“Hier wordt zorg gegeven zoals zorg bedoeld is.”Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen

Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 4 en ervaring in somatische intensieve zorg.    
 • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de bewoners.     
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.     
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.    
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.   
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Connie Schellekens (06-83572160).

Klik hier voor al onze vacatures!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.