Menu

Begeleider niveau 3 JOVO Veldhoven

Locatie: Veldhoven
Ben jij klantgericht en gedreven om goede zorg voor bewoners te realiseren? Wil je dat graag in goede samenwerking met familie/netwerk doen? 

JOVO Veldhoven is een stichting opgericht in 2007 door een aantal ouders van normaal en hoogbegaafde jong-volwassenen met een stoornis binnen het autismespectrum. Mensen met autisme hebben het moeilijk in deze maatschappij. Door andere waarneming van hun omgeving en het tekort in sociaal functioneren zijn zij vaak aangewezen op langdurige begeleiding op alle leefgebieden: wonen, werken en vrije tijd. Iedere jongvolwassene bewoont zelfstandig een eigen appartement. De appartementen zijn geclusterd in een rustige, sociaal veilige woonomgeving, waar gebruik kan worden gemaakt van diverse voorzieningen. Hier vind je meer informatie over de locatie.

Dit doe je op een dag

Het woord begeleider zegt het al: jij begeleidt onze bewoners. Dat doe je volgens de afspraken in het cliëntplan. Bij Fittin vinden we dat echt goede zorg pas ontstaat op het moment dat je goed luistert naar iemands wensen. Echt contact is dan ook een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je kijkt verder dan de standaard zorgovereenkomst en onderhoudt nauwgezet contact met de bewoner en zijn netwerk. Je ziet de mens achter de bewoner en zoekt samen naar de vraag die achter het gedrag zit. Het doel is uiteindelijk om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de bewoner zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken.

Wij zijn op zoek naar collega’s die willen werken in een kleinschalig particulier initiatief, waar je ervaring op kunt doen en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw functie

 

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract. 
 • Voor 24-28 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.800,- en max € 2.675,- zal zijn.
 • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  
“Hier help jij mee om richting te geven aan het leven van de bewoner”Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Je hebt je focus altijd op de bewoners. Geduldig en empathisch help jij bewoners om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 3.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van cliënten met autisme.
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden ‘aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs’ zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega’s. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Verel, via 0615543594. 

De vacature sluit op 5 december 2019.

Voor alle vacatures klik hier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.