Menu

Begeleider niveau 3 Eendengracht 3BG Biezenmortel

Locatie: Biezenmortel
Eendengracht 3BG is een moderne locatie op Landpark Assisië. Cliënten wonen er in hun eigen appartement zo zelfstandig mogelijk en krijgen tegelijkertijd de hulp die ze nodig hebben om met hun beperking om te gaan. Er wonen 12 cliënten met een ernstige verstandelijke beperking in combinatie met autisme. We verlenen zorg zoals zorg bedoeld is. We zijn een divers team met ieder zijn eigen kwaliteiten. Er wordt gewerkt vanuit passie met respect naar de bewoners. We zien complex gedrag niet als een probleem, maar als signaal van de bewoner. We kijken keer op keer naar de vraag achter het gedrag. Ons gezamenlijke doel is optimale begeleiding voor onze bewoners, waarbij ze helemaal zichzelf mogen en kunnen zijn. 
Wil jij onderdeel uitmaken van een warm team? Wil je echt betrokken zijn bij bewoners, hun familie en je collega’s? Sta je stevig in je schoenen en kun je (onze) humor waarderen? 
Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dit doe je op een dag

Geen dag is hetzelfde, maar het bieden van structuur en veiligheid ligt aan de basis. Onze cliënten hebben naast een verstandelijke beperking psychische en psychiatrische problematiek, waardoor er een intensieve zorgvraag is. Het doel is uiteindelijk om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de cliënt zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. Voor de veiligheid van cliënten en collega’s is het van belang om nauw samen te werken met je collega’s. Je kijkt naar wat de cliënt nodig heeft en past hier je programma op aan. Je werkt vanuit verschillende methodieken, wat de cliënt nodig heeft is leidend.

Jouw functie

 

  • Voor 24-28 uur per week.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.800,- en € 2.675,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Geen slaap- of nachtdiensten.
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Vakantie uren en PBL-uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn. 
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen jou graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 
“Een dynamische werkomgeving waar we stil staan bij kleine successen.”Dit verwachten wij van jouJij bent gedreven om het beste voor de cliënt te doen en werkt met passie en plezier. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je bevordert de zelfredzaamheid van cliënten door ze zoveel mogelijk zelf te laten doen. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen, hebt empathisch vermogen en je durft je kwetsbaar op te stellen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.

Relevante eisen

 

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3. 
  • Ervaring met autisme is een pré. 
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.

Sollicitatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria de Leijer, via 06-13049156.

Deze vacature staat open tot 16 december 2019. 


Voor alle vacatures klik hier


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.