Menu

Begeleider niveau 3 Zuringveld

Locatie Teteringen
Op het Zuringveld in Teteringen wonen 14 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking met ieder hun eigen appartement met badkamer en keuken. Er zijn algemene ruimtes waaronder een grote woonkamer met open keuken waarin gezamenlijk wordt  gekookt en gegeten.
Op dit moment zijn wij op zoek naar een gezellige begeleider die ons team komt versterken, die goed is in verbinden met bewoners, collega's en netwerk.
Alles over dit mooie particuliere wooninitiatief lees je hier!
In een particulier wooninitiatief bepalen ouders samen met hun kinderen  zelf hoe de zorg eruit ziet. Fittin ondersteunt hen bij het opzetten van deze zorgvorm. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk voor dit fijne en warme gevoel.

Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken? Reageer dan snel. 

Dit doe je op een dag

Het woord begeleider zegt het al: jij verzorgt en begeleidt onze cliënten. Dat doe je volgens de afspraken in het cliëntplan. Alle zorg bij Fittin is maatwerk. Op aanwijzing van de persoonlijk begeleider ondersteun jij de cliënt en zijn netwerk. Zo ben jij echt een partner in de zorg. Uiteraard houdt dit ook in dat je transparant communiceert met collegas, ouders én cliënten.  Maak hier ook kennis met onze bewoners!

Jouw functie

 • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.
 • Voor 22-30 uur per week.
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. Dit houdt in dat je salaris tussen € 1.861,- en max € 2.766,- zal zijn.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.

Wat wij jou verder bieden


Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus binnen Fittin. Niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Goede begeleiding in jouw functie vinden we erg belangrijk. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.  

“Met humor en sfeer maken we er iedere dag weer een feestje van!”Dit verwachten wij van jouMet plezier vertaal jij de visie van Fittin in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Hierbij ben jij ook een belangrijke gesprekspartner voor de ouders/ verwanten. Je staat stevig in je schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Je bent oplossingsgericht, adequaat en hebt humor en relativeringsvermogen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen. 

Relevante eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op minimaal mbo niveau 3 en bij voorkeur enige jaren relevante werkervaring.
 • Je vertaalt de zorgvisie van het wooninitiatief en Fittin in de juiste ondersteuning aan de cliënten.
 • Je weet hoe je aansluiting vindt bij de bewoner en zijn netwerk.
 • Je staat achter het concept particuliere wooninitiatieven en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
 • Je maakt onze Prisma kernwaarden aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs zichtbaar in de praktijk.
 • Je communiceert open en helder met de bewoner, het netwerk en collega's.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank van de Mortel te bereiken op telefoonnummer 06-21334940.


Sluitingsdatum van deze vacature is 13 augustus 2020.


Voor alle vacatures klik hier!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.