Menu

Assistent begeleider Beneden Leeuwen

Locatie: Beneden-Leeuwen
Samen met bewoners en familie een veilig thuis maken. Particulier wooninitiatief STRANG de woonvorm zoekt een enthousiaste assistent begeleider die dit als zijn of haar missie ziet. Dit vraagt om inzet, hands-on mentaliteit, enthousiasme en flexibiliteit. Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Reageer dan snel!
Bij STRANG de woonvorm vindt 24 uurs zorg plaats voor mensen met een beperking die gezamenlijk wonen, maar ieder in een eigen appartement. STRANG de woonvorm staat voor openheid, veiligheid en zelfstandigheid. Kijk hier voor alle  informatie over dit wooninitiatief en over de doelgroep.

Dit doe je op een dag

Als assistent begeleider ondersteun jij de bewoners in de dagelijkse zorg. Dat doe je volgens de afspraken in het zorgplan. Alle zorg bij Fittin is maatwerk. Zo ben jij echt een partner in de zorg. Uiteraard houdt dit ook in dat je transparant communiceert met collega's. 

Jouw functie

  • We zijn op zoek naar 2 assistent begeleiders voor 12 uur in de week.
  • Fittin is onderdeel van Prisma. Je krijgt dus een Prisma-contract.
  • Je werkt in onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 1.733,- en € 2.495,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring. 
  • Naast vakantie-uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid.

Wat wij jou verder bieden


Fittin is de zorgaanbieder bij STRANG de woonvorm. Fittin is onderdeel van Prisma en biedt ondersteuning in alle fases van een particulier wooninitiatief - van eerste idee tot realisatie. 

Persoonlijke aandacht is erg belangrijk binnen Prisma en dus ook binnen Fittin. Niet alleen voor de cliënten, maar ook voor jou. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 
“Werken bij Fittin is meer dan het uitvoeren van een zorgplan. Jij geeft bewoners een thuis waar zij gelukkig zijn. Dat is de ultieme beloning.”Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier. De visie van STRANG de woonvorm zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collegas feedback te geven. 

Relevante eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding richting zorg en welzijn op niveau 2.
  • Je staat achter het concept van de particuliere wooninitiatieven en de visie van STRANG de woonvorm en wilt daar een actieve bijdrage aan leveren.
  • Je maakt de Prisma kernwaarden 'aangaan, erbij horen, verantwoord en eigentijds wijs' zichtbaar in de praktijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne van Wageningen op nummer 06-16307116 of Jolanda Nabbe te bereiken op 06-50516747.

Klik hier voor alle vacatures van Prisma en Fittin.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.