Menu

Applicatiebeheerder

Om 24-uurs zorg te waarborgen en optimaliseren, heeft Prisma voor de komende jaren ICT hoog op de agenda staan. Innovatie in de techniek, op het applicatie landschap en algehele digitale transformatie in onze zorg zijn belangrijkste pijlers in onze strategie. 

Je ziet het als een uitdaging om ons applicatielandschap naar een hoger niveau te tillen met een passie voor informatietechnologie en innovatie. Je bent enthousiast en draagt de zorg een warm hart toe. Daarnaast durf je verder te kijken dan systemen. 

Herken je je hierin, reageer dan snel en kom ons enthousiaste team versterken!  

Dit doe je op een dag

Binnen het team ICT is geen dag hetzelfde. Je werkplek is “flex” en nadat je een plek hebt gevonden begint de  dag met een scrum stand-up moment en vanaf dat moment heb je alles weer in beeld. Je werkt in een dynamische omgeving waar zorg en ICT samenkomen. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het beheer, ontwikkeling, implementatie en innovatie van applicatie functionaliteiten binnen de bedrijfsprocessen. Je onderhoudt contacten met leveranciers en key-users van de applicaties. Je biedt scholing en training en houdt gebruikers op de hoogte van ontwikkelingen en veranderingen. Als team denk je mee in de verbetering en ontwikkeling van de organisatie naar de toekomst toe en geeft het management advies over benodigde en gewenste aanpassingen. 

Jouw functie


  • Voor 32-36 uur per week.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Je werkt in regelmatige werktijden van maandag tot en met vrijdag.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.345,- en € 3.505,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring 
  • Naast vakantie uren krijg je extra uren die flexibel zijn in te zetten. Je krijgt een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt jaarlijks een budget wat je mag besteden aan jouw duurzame inzetbaarheid. 

Wat wij jou verder bieden


Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling. 

Dit verwachten wij van jouJij werkt met passie en plezier en hebt affiniteit met de (gehandicapten)zorg. Je werkt vanuit die passie om de ICT processen en applicaties aan te laten sluiten op de behoefte van de cliënt en medewerker. De visie van Prisma zet jij om in ondersteuning en denkt vanuit mogelijkheden. Je kent jouw sterke kanten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang om collega’s feedback te geven.

Relevante eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding - of door ervaring verkregen niveau - richting informatica, applicatie beheer of bedrijfskundige informatica. 
  • Naast kennis van een ECD ben je bij voorkeur bekend met applicaties Afas Profit, Aysist, Accountview, ProActive, Pluriform en Qlikview. 
  • Ervaring met agile en scrum is een pré. 
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk. 

Ben je geïnteresseerd in deze fantastische functie, maar wil je eerst nog meer informatie, neem dan contact op met Erwin Rietbroek, Accountmanager ICT, bereikbaar onder telefoonnummer: 06-25021242.

Sluitingsdatum is 15-04-2019.

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 19 april (09.00 uur - 12.00 uur) en woensdag 24 april (09.00 uur - 12.00 uur). 


Draag bij aan zinvolle en zichtbare zorg.